Alege să rămâi cu cele mai frumoase amintiri!

Festivitatea de absolvire este un moment special nu numai pentru absolvenții de grădiniță, școală și liceu, ci și pentru oamenii care i-au susținut pe parcurs. Este o realizare care merită sărbătorită și o etapă demnă de reținut. De aceea cei dragi încearcă să marcheze această ocazie specială și să pregătescă totul până la cel mai mic detaliu.

Echipa noastră vă pune la dispoziţie mai multe categorii de servicii: albume de absolvire, închirieri robe absolvire, ședințe foto și festivități de absolvire.

Cu o experienţă de peste 20 ani în acest domeniu suntem alături de voi și ne implicăm pentru a oferi un serviciu de calitate.

Albumele de absolvire vă vor menţine vii amintirile legate de colegi, profesori și prieteni, amintiri ce vor prinde viaţă ori de câte ori răsfoiţi aceste albume de promoţie. Am pregătit mai multe categorii și modele de albume foto, atât din punct de vedere al designului, cât şi al numărului de pagini.

Aceste albume foto sunt realizate din cele mai calitative materiale, personalizate, în funcţie de cerințele voastre, având un design aparte. Materialele și tehnologia cu ajutorul cărora realizăm albumele sunt importate din Italia,  fiind una din cele mai moderne tehnici de fabricare a albumelor la ora actuală.

Albumele de absolvire sunt destinate diferitelor categorii şi cicluri de învăţământ: albume de asbolvire pentru grădiniţă, clasa a IV– a, clasa a VIII-a şi, să nu uităm, albumele de absolvire pentru liceeni şi studenţi.

Vă punem la dispoziție albume deosebite, cu un design îndrăzneț, culori în trend şi materiale durabile.

Fie că desfășurăm ședința foto în studio, în grădina din spatele școlii, într-un parc sau într-o altă locație aleasă de voi, realizăm o sedință foto de absolvire memorabilă alături de colegii tăi. Ședința foto de promoție durează aproximativ 1 oră și împreună cu fotograful, alegeți fotografiile de absolvire care compun albumul.

Alegeți să rămâneți cu cele mai frumoase amintiri! Selectați o categorie de album de absolvire, un design preferat și haideți să semnăm un contract.

Stabilim o zi, o oră și un loc. Realizăm ședința foto, edităm fotografiile și pregătim un model digital. Verificăm împreună și după primirea bunului de tipar, în funcție de data în care ne aflăm, livrăm în aproximativ 15 zile  albumele de promoție, iar plata se va face pe loc.

Sedința foto este inclusă în prețul albumului și albumul dirigintelui este gratuit. Comanda minimă este de 17 albume/grafică. Pentru un numar mai mic se aplică o taxă de 300 RON/grafică. Pentru pagina destinată dirigintelui dacă se dorește prezența și altor cadre didactice, imaginile se pot transmite digital sau putem folosi imagini existente din arhivă. Organizarea unei ședințe foto a cadrelor didactice este 200 RON/oră.

*Pentru a oferi o amintire completă, vor fi fotografiați toți membrii grupului, indiferent dacă vor comanda sau nu albumul.