Albumele de absolvire vă vor menţine vii amintirile legate de colegi, profesori și prieteni, amintiri ce vor prinde viaţă ori de câte ori răsfoiţi aceste albume de promoţie. Am pregătit mai multe categorii și modele de albume foto, atât din punct de vedere al designului, cât şi al numărului de pagini.

Album Catifea 110 RON

Book-ul Catifea conține 10 pagini, are dimensiunea de 20×20 cm închis. Este printat pe hârtie foto Premium şi îmbrăcat într-o copertă din catifea roșie pentru a-i conferi o eleganţă aparte.

Prima deschidere conține fotografia cadrului didactic, fotografia elevului care comandă book-ul, numele unității și a clasei.

A doua deschidere și a treia conține fotografiile tuturor absolvenților.

Penultima deschidere este formată dintr-un colaj de fotografii de grup în diferite ipostaze.

Ultima deschidere conține o fotografie de grup cu toți absolvenții

BOOK Clasic – 130 RON 

Book-ul Clasic conține 10 pagini, are dimensiunea de 20×25 cm închis. Este printat pe hârtie foto Premium şi îmbrăcat într-o copertă din piele ecologică cu folio auriu pentru a-i conferi o eleganţă aparte. Coperțile sunt protejate cu colțare de alamă. 

Prima deschidere conține fotografia cadrului didactic, fotografia elevului care comandă book-ul, lista profesorilor, numele unității și al clasei.

A doua deschidere și a treia deschidere conțin fotografiile tuturor absolvenților.

A patra deschidere este formată dintr-un colaj de fotografii de grup în diferite ipostaze.

A cincea deschidere conține o fotografie de grup cu toți absolvenții.

BOOK Clasic PLUS – 170 RON 

Book-ul Clasic PLUS conține 10 pagini, are dimensiunea de 20×25 cm închis. Este printat pe hârtie foto Premium şi îmbrăcat într-o cotpertă din piele ecologică pentru a-i conferi o eleganţă aparte. Coperțile sunt protejate cu colțare de alamă.

Prima deschidere conține fotografia cadrului didactic, enumerarea profesorilor, numele unității și al clasei.

A doua deschidere este personalizată cu fotografia elevului care comandă book-ul PLUS alte 2 fotografii de grup alături de prietenii săi din clasă.

A treia deschidere conține fotografiile tuturor absolvenților. A patra deschidere este formată dintr-un colaj de fotografii de grup în diferite ipostaze. A cincea deschidere conține o fotografie de grup cu toți absolvenții.

BOOK SPECIAL – 160 RON 

Book-ul Special conține circa 16 pagini (*numărul paginilor variază în funcție de numărul elevilor), are dimensiunea de 20×25 cm închis. Este printat pe hârtie foto Premium şi îmbrăcat într-o copertă din piele ecologică cu folio auriu pentru a-i conferi o eleganţă aparte. Coperțile sunt protejate cu colțare de alamă.

Prima deschidere conține fotografia cadrului didactic, fotografia elevului care comandă book-ul, numele unității și a clasei..

Începând cu a doua deschidere book-ul conține fotografiile pentru opt elevi. (*Deschiderile vor continua până se termină tot grupul).

Penultima deschidere este formată dintr-un colaj de fotografii de grup în diferite ipostaze. Ultima deschidere conține o fotografie de grup cu toți absolvenții.

BOOK SPECIAL PLUS – 200 RON

Book-ul Special PLUS conține circa 16 pagini (*numărul paginilor variază în funcție de numărul elevilor), are dimensiunea de 20×25 cm închis. Este printat pe hârtie foto Premium şi îmbrăcat într-o copertă din piele ecologică cu folio auriu pentru a-i conferi o eleganţă aparte. Coperțile sunt protejate cu colțare de alamă.

Prima deschidere conține fotografia cadrului didactic, numele unității și a clasei.

A doua deschidere este personalizată cu fotografia elevului care comandă book-ul plus alte 2 fotografii de grup alături de prietenii săi din clasă.

Începând cu a treia deschidere book-ul conține fotografiile pentru opt elevi. (*Deschiderile vor continua până se termină tot grupul). Penultima deschidere este formată dintr-un colaj de fotografii de grup în diferite ipostaze. Ultima deschidere conține o fotografie de grup cu toți absolvenții.

ALBUM STANDARD Copertă piele 170 ron / Copertă print 140 ron

Albumul STANDARD conține circa 50 pagini (*numărul paginilor variază în funcție de numărul elevilor), are dimensiunea de 20×25 cm închis. Este printat pe hârtie Premium şi îmbrăcat într-o copertă din piele ecologică pentru a-i conferi o eleganţă aparte. Coperțile sunt protejate cu colțare de alamă.

În varianta mai ieftină coperta albumului este din carton de 350g și personalizată cu fotografia elevului care comandă albumul, precum și denumirea unitații, clasa și anul.

Prima deschidere conține fotografia cadrului didactic, lista profesorilor, numele unității și a clasei.

Începând cu a Doua deschidere albumul este personalizat cu fotografia fiecarui elev plus alte 2 fotografii de grup alături de prietenii săi din clasă.

(*Deschiderile vor continua până se termină tot grupul.) Ultima deschidere este formată dintr-un colaj de fotografii de grup în diferite ipostaze.

Pachetul Absolventului – 180 RON

Book-ul Catifea conține 10 pagini, are dimensiunea de 20×20 cm închis. Este printat pe hârtie foto Premium şi îmbrăcat într-o copertă din catifea roșie pentru a-i conferi o eleganţă aparte.

Prima deschidere conține fotografia cadrului didactic, fotografia elevului care comandă book-ul, numele unității și a clasei.

A doua deschidere și a treia conține fotografiile tuturor absolvenților

Penultima deschidere este formată dintr-un colaj de fotografii de grup în diferite ipostaze.

Ultima deschidere conține o fotografie de grup cu toți absolvenții.Pachetul absolventului conține: Cutia, tocă neagră cu bentiță, eșarfă personalizată, insignă personalizată și certificat de absolvire.

Pachet Mapă – 95 RON

Pachetul conține Certificat absolvire dimensiunea A5, cartonat, îmbracat într-un material special și colțuri din alamă, cu mapă și cocardă. Mapa are 3 deschideri dimensiunea totală de 20×60 cm, iar închisă A4. Este printată pe hârtie Premium şi îmbrăcat într-o copertă din piele ecologică pentru a-i conferi o eleganţă aparte.

La stânga conține fotografia cadrului didactic, fotografia unității școlare.

În centru albumul este personalizat cu fotografiile tuturor absolvenților din clasă.

La dreapta este personalizată cu fotografia elevului care comandă mapa.